Multi Multi - Zwiększ swoje szanse

Multi Multi - Zwiększ swoje szanse

Keniox, LOTTO ML ML/DL/EL - Opinie

Strona Główna | Teoria | Praktyka | Podsumowanie | Opinie | FAQ | FORUM | Historia zmian | Zainteresowany ? | DL


     Otrzymaliśmy wiele opinii o programach Keniox, Lotto ML ML, DL oraz EL, które widnieją poniżej..(pisownia oryginalna, dodana tylko informacja o dacie). Tutaj natomiast można zobaczyć zagraniczne opinie dot. Keniox'a (jęz. ang.).
     Część osób przysłała także 'scany' wygranych kuponów - za co jesteśmy wdzięczni..
    >> Piszą o nas << - program Lotto DL został doceniony umieszczeniem w przeglądzie czterech przydatnych narzędzi do Lotto portalu WP.PL - dziękujemy!


"Drodzy Państwo. Dziękuje za Wasz program. Uważam, że mimo, że bazuje częœciowo na swojej intuicji i szczęściu to program jest skuteczny. Udaje się z jego pomocą celnie wytypowac w loterii Multi Multi wyniki: 4/5 lub 5/5 średnio co dwa lub 3 tygodnie, co uważam za wynik b. dobry. Ostatnią moją znaczącą wygraną była ta z liczbami z końcówką "5" dnia 11 paŸdziernika oraz z końcówką "8" 7 listopada br.

Pozdrawiam, Arkadiusz"


"Pisze bo chyba pierwszy raz wygrałem wiecej niz pare zł w życiu i to dzieki Waszemu programowi.. szczescie spotkalo mnie w lotto (gram tez w multi ale czasu mniej na to) - czworka (23 sierpien).. wiec weekend całkiem udany! Wysle kupon byscie dumnie zaprezentowali!

Marcin Z. z Rewala"


"Powitac.. Gram w multi i wpadlo mi kilka stowek kilka dni temu (10.07) wiec ogolnie to chyba nie sciema tylko cos tam jakby szlo obliczyc. Stawialem na liczby z koncowka 3 i ten kreator to chyba przewidzial czy jak.. w kazdym razie dzieki i dam znac co tam dalej.

Bogus N."


"Dziekuje za program. Testuje go przez czerwiec tak na sucho bo troche sie boje czy wypali.. i dwukrotnie cos zaskoczylo i weszly mi "wysypy" trójek i szósteczek.. Ruszam do boju na zywo:)

Zarax"


"Witam raz jeszcze. Trafiłam z pomocą tego narzedzia na dobry czas siódemek - było to teraz, w maju - 9-ego. Dziekuje i wszystkiego dobrego. P.S. Może to szczęście poczatkującej ale licze że nie. Czas pokaże.

Anna z Kielc"


"Hej. Gram tylko w naszego multi i zdalnie w 49's. Pełen wysyp wszedl w marcu, a w kwietniu już dwa (ostatni piateczek - 13-tego:) - 5/5). Wciagnalem kumpla by podzielic koszty. Raz zdarzyła się niezła wtopa (nie doczekałem się wysypu) i 80zł w piach ale nic to bo ogólnie duży plus. Czekam na nowa wersje z moimi uwagami!

Thx, Lottoman - Arek"


"Dziękuje za pełen profesjonalizm (program + obsługa + pomoc) podczas wprowadzania w świat loterii polskich i tych zagranicznych - bardziej opłacalnych, np 49's. W połowie lutego trafiłam tam czwórkę.

Justyna"


"To moja czwarta wygrana od początku grudnia -> ale jaka - pełne 5 liczb weszlo z ósemek (11 styczen -> skorzyslałem z systemu z gwarancją). Bardzo dziękuje i wszystkiego dobrego w nowym roku ekipo z Lotto!

Grzegorz, Gdynia."


"Byc moze nie jest najlepszy jaki widzialem. ALE: mialem zakupiony jeden duzy program i znajomy mial drugi ale oba bardzo rozbudowane. No i drogie >100zl a w tym widze co i jak. Jakos mi to gra do kupy wszystko. Wlasnie przed chwila (17.11 - szczesliwa niedziela, hehe) - weszly siodemki w multi - trojka i piatka.. wiec na ten mc az nadto:)

T."


"Szalu nie ma ale tym waszym sposobem czuje jak grac - i czy jestem do przodu czy w plecy. Tluke kenioxa od 8 mc jakos. Szczerze - bywa roznie - czasem poluje na cos i musze przestac by nie poplynac - ale ogolnie srednio 150-250zl na plus co miesiac wiec jak gre niby losowa to jest sie czym pochwalic sadze.. thx

Dude"


"Niniejszym informuję o wygranej, jaka mnie spotkała 3 września br. Z pomocą programu: "Keniox" poprawnie wytypowałem tzw. "wysyp" czwórek.

Pozdrawiam. Stanisław Ch."


"Mam drugą wersję programu. Moja subiektywna opinia do tej pory była taka - że był pomocny ale i tak potrzebowałem nieco wyczucia itp. Troszke doświadczenia zawsze niezbędne. Natomiast metodą 'na głupa' przeszedłem kreator i wpadła wygrana jedynek (2 lipca) i kilka stóweczek żeby się odbić jak złoto. Nie spodziewane ale i tak szacun ludzie:)

Marcin Z. - Podhale"


"Witam Co do wrażen z programu - to rzeczywiœcie jest dość innowacyjny. Oczywiście nie ma tu żadnych kosmicznych rozwiazan (przez lata troche programow przezylem hehe) ale jedna sprawa zdecydowanie Was wyroznia.. Mianowicie: mam wpływ dokładnie na to co znajdzie sie w kolejnej wersji programu. Jakiś czas temu dyskutowałem z Wami jedna funkcje przed wersja 1.6 i o dziwo - jest w programie. To cos raczej niespotykanego u konkurencji. Tyle w temacie.

Aleksander"


"Hej Lotto Solution! Jak prosiliście - informuję że w pon. (18-03) udało mi się zawalczyć z Multi i wszedł wysyp 5/6 :) Trochę naiwnie czekałem ale ósemki pokazały w końcu klasę. Mam już kilka programików od Was - zdecydowanie najlepszy ten Kenox - nie mam za dużo kasy na grę a ta część finansowa oblicza za mnie co trzeba. Postaram się podesłać co z wygranej:) Pozdro

Sebastian N. z Krakowa"


"Programik przepatrzylem - wyglada dosc prosto. Przed swietami weszla mi tylko trojka w Multi, potem brak czasu itd. Ale w polowie stycznia szok - ukazał się wysyp tych '5' niby tym systemem gralem wiec trza bylo kilkanascie bloczkow klepnac ale i tak trafienie 5/5 i kilka stowek zgarnelo sie:) Obym teraz nie przegral wszystkiego bo to standard u mnie. Pozdrowka..

Gzymek"


"Ja w sprawie programu. Na razie nic wielkiego nie wygrałem ale jest on bardzo przejrzysty i szybko zauważam gdzie należy co ustawić. Od zakupu grałem 4 razy - do tej pory (znaczy do końca listopada) około 80zł na plus. Czyli zwrocił mi się koszt. Liczę teraz na coś więcej.

Stanisław z Michałowic"


"Powitać.. Wpadła mi 5/5 na początku pazdziernika i nie wiem tylko czy to przypadek? - teraz się odbiłem ale obiecuje że jak tylko to powtórze podziele się wygraną. Powaga:) Możecie 3mać mnie za słowo! Miłego..

Radzio Krk."


"Dziękuje za program. Mam też inne programy do lotka ale pierwszy raz widzę tak rzetelne podejście do sprawy. Wszystko na swoim miejscu i naprawdę przydatne. Oby tak dalej Panowie.

Krosno - Tymon"


"Witam ponownie. Jak już pisałem - zdecydowalem się na zakup i nie zawiodłem się. W multilotku po kilku wprawkach udało się wygrać kilka razy w maju i 1x w czerwcu. Z tego głównie 3/5 i 4/5 ale także (szok:)) 5/5 Na początku lipca przegapiłem też dużą szansę na siódemki:( Musze dokładniej monitorować. Pozdrowienia

Maciej K."


"Witam! Chciałam zadać pytanie, i również się pochwalić;-) Zacznę od tego drugiego. Po kilku dniach testowania Państwa programu Keniox muszę przyznać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Co prawda na sucho, ale jednak udało mi się wytypować 6/6 (20.04). Użyłam oczywiście kreatora i obstawiałam pewniaki, które wskazał mi kreator i w opcji "Pewniak" i w opcji "Gra grupą". Akurat tak się złożyło, że wskazane liczby nie były jeszcze wylosowane w aktualnym cyklu i bęc. Wielki szacunek bo pokazał całą 6 wyśmienicie i ona w najbliższym losowaniu weszła. A teraz pytania. Mam zagwozdkę jeśli chodzi o wybór losowań do analizy. Czy trzymać się zawsze stałej liczby, czy może ustawiać liczbę powišzaną z cyklami? Np. jeśli ostatni cykl to było 17 losowań to ustawiać na 17? czy macie jakiś patent na to? Byłabym wdzięczna za podpowiedŸ;-) Pozdrawiam

Magda P."


"Hej Dzięki Wam jestem do przodu. Udało się upolować dziewiątki -> 5ego kwietnia. Pełen wysyp. Wypadały w kratkę - raz cztery, raz wcale, więc zaryzykowałem. Pozdrowienia

Xavi"


"Dzięki za nową wersję Kenioksa. Gram nim tylko w Lotto i jest sukcesik - pod koniec lutego wpadła mi czwóreczka. Niby niewiele - ale w moich liczbach była też 5-ta liczba! Tyle że za mało kuponów dałam:( Napiszę za jakiś czas znów raport z pola walki Pozdrawiam

Anna"


"Wszystkiego dobrego w nowym roku dla całej ekipy. Zaczne od tego - wrzuciłem 2 uwagi na forum do Kenioxa. Licze że uda sie to wprowadzić:) Poza tym jak na razie weszło mi 4/5 - jedynki zaraz po sylwku. Odezwe się jeszcze!

Damian W."


"Dziękuję za program. Nie jest na pewno idealny ale pokazuje korelacje ciężkie do uchwycenia. świetnie że jest rozwijany - można coś tam dodac zawsze (btw. powalczylem z trójkami w listopadzie - weszło 5 na 6. Naprawdę niezle)

xim86, wrocław"


"Witam. Wczoraj kupiłem pakiet 3 programów i już wieczorem weszły mi na trzech kuponach siódemki - 3/5 (dnia 10.10.2011). Bardzo przydatny program.

matis15"


"Witam. Testuje i przesyłam pozytywną opinię soft'u od Was. Prosto z nim wybrać liczby choć trzeba się przegryzć przez opisy przykladów. Gram Keniox'em w Lotka i Multi. W tym mc (sierpień) jestem sporo na plusie. Szczegolnie w Multi - gdy gram na trójki.

Boguś Z."


"Jest dobrze - trochę zakładów i weszło 4/5 (3 lipiec) i dwa razy trójeczka. Mam program keniox dopiero od tygodnia. Dobre to bo widzę dokładnie jak gram.

Dzięki! - R."


Gracz z naszego forum, edward.9 (wpis dot. loterii Multi Multi i Złotego Zestawu):

"Szczęśliwa trzynastka (7,22,33,36,48,50,51,52,57,68,72,78,79) Złotego zestawu wczoraj (26.04.2011) o godz. 22:15 padła ósemka, generator na sześć zakładów, wytypował ósemkę, dwie siódemki, dwie szóstki i jedną piątkę, po tylu kombinacjach na rożne skreślenia, jest to moja największa wygrana złotym zestawem - uważam, że warto się zainteresować tym zestawem. Jeżeli ma ktoś jakieś większe doświadczenie ze Złotym to bardzo proszę o podzielenie się tym.. Zapomniałem napisać, że Złoty zestaw był obliczany z 50 losowań.

Pozdrawiam wszystkich Graczy. edward.9"


"Mam kilka tool'i do lotka i wiem, że to tylko pomoc i czasem przydatna statystyka. Kupiłem Keniox'a ale bez większego przekonania. Piszę do Państwa, by powiedzieć, że daje radę. Gram raczej samemu ale ostatnio przeklikałem kreator i pokazał mi konkretną czwórkę w Multi, która weszła (02.03.2011). Macie tam zaszyte jakieś algorytmy AI czy co?

Gratulacje - przyłączam się do forum, Arek."


"Patrzyłem na historię i rzeczywiście tak jak pisałeś jedynki zawsze jak wypadają wysypem -> to w silnym otoczeniu - dlatego liczyłem na powtórkę wysypu no i wlazło:) Piątka jedyneczek 3 stycznia wieczorem. Miłego..

Grand."


"Witam i coś może opowiem: Kupiłem program do multi i próbowałem coś z jego pomocą wyczaić. Pierwszy wysyp siódemek pojawił się w połowie pazdziernika (18-10-2010, 22:15). Zaskoczyło mnie to bo nie dało się go przewidzieć (albo nie umiałem). Potem ta grupa stała się bardzo silna. 2010-10-29 wieczorem ustrzeliłem pełne trafienie! Wysłałem Wam dotacje. Jako że funkcje w programie są nieco osobno - zdecydowałem się na ten program z kreatorem (Keniox). Trochę potestowałem i przed losowaniem 2010-11-09, 22 program pokazał mi ósemki. Postawiłem na szybko tylko 2 kupony i wtedy był wysyp!.. weszło mi 4/5. Naprawdę szacunek. Ogólnie mimo że dużo inwestuje w kupony - jestem sporo na plusie. Pozdro.

zen"


"Nie byłem przekonany ale nawet taki laik jak ja zauważył, że jest duża fala szóstek. Po prostu stawiałem przez 4 losowania: była dwójka (czyli brak wygranej), potem czwórka (ale trafiłem 3) i w końcu 5 liczb weszło (26 września). Dziękuje serdecznie i pozdrawiam całą ekipę Lotto Solutions.

Antoni K."


"Wydawało mi się że nie wejdą bo to by było zbyt łatwe ale stawiałem przez 5 losowań - były wcześniej bardzo słabe. A jednak - szóstki weszły 1 sierpnia :) Naprawdę elegancko :)

Zenek"


"Drugi miał (w Lotto) jedno-losowaniową przerwę i to był ten moment. Czwórka jak się patrzy (05-06-2010) - o mało co by było 5. Rzeczywiście niegłupi ten wasz system. Pozdrowienia

Piotr Z. - W-wa"


"Witam ponownie
Oto i kupon. Bardzo fartowny wysyp mnie spotkał dwójek (06-04-2010, 14:00). Aż 6 liczb! Weszła mi 3-ka, 4-ka i 5-na 1 kuponie. Tego jeszcze nie było.. licze że to będzie regularne. Miłego..

Arek S."


"Regularne granie w Totka zacząłem w styczniu tego roku. Po przegraniu kilkudziesięciu zł w Lotto przestawiłem się na Mini Lotto. Skreślając pierwszy kupon za 1,25zł analizowałem wyniki według zasad opisanych na tej stronie i 9 lutego trafiłem 4 czyli wygrana 1037,30zł Właśnie ta wygrana skłoniła mnie do nabycia programu bo to naprawdę działa. Życzę wszystkim samych sukcesów :)

Kamil"


"Witam
Jak mówiłem skan możecie wykorzystać na stronie - jest wasz. Ktoś przynajmniej zobaczy mój kupon :) Trójki (07-01-2010) ponowiły wysyp.. czułem to.

Raz jeszcze pozdrawiam
F."



"Ten mały programik to nieoceniona pomoc w Lotto. W ciągu 2mc udało mi się zgarnąć kilka trójek i czwórek. Wcześniej (pomijając szczęście) było o to dosyć ciężko.

Gratulacje
Iwona"




"Witam
     Zdecydowanie gram jak jest fala! To czekanie mnie denerwuje. 5 na 5 i nie mam więcej pytań :)

Zietek"


"Powitać.
     Co do gry w Lotto - potwierdzam, że przedstawiony sposób jest skuteczny. Liczby i grupy wydają się zmierzać do równowagi. Ostatnio udało mi się to dowieść w ostatni wtorek. Zestaw trzeci nadrabiał i był na tzw. 'fali' czy też może był 'gorący'. Padła piątka liczb z niego. Wygrana to dwie czwórki. Piątka byłaby gdybym dołożył jeszcze jeden kupon jak sądzę. Przyglądam się intensywnie forum. Dołącze wkrótce uwagi.

Tadeusz Z."


"Witam
     Mój sposób w Multi: gram raczej swoimi zestawami (nieco większymi niż te zdefiniowane) ale intensywnie korzystam teraz z generatora z tymi gwarancjami. Często jakaś trójka wchodzi. Więcej kuponów ale jest gwarancja więc kasa nie leci w błoto. Najlepsza wygrana - początek października: 5/5 i 4/5 i dwa razy 3/3 i to jednego dnia :).

Ryszard - Warszawa"


"Wygrałem..
     W odpowiedzi na pytanie o sposób gry: Tak to był szczęśliwy dzień! Wczoraj (8 sierp.) weszła mi czwórka jak złoto:) Czasem eksperymentuje ale tym razem wybrałem liczby z jednego zestawu i posłużyłem się tymi cyklami (one chyba są od wersji 1.75 DL). Podpowiedziała mi ta funkcja 2 liczby aż - noi dokładnie one wypadły. Jestem bardzo zadowolony!

Wojtek K., Gdynia"


"Witam Państwa
     "Bardzo przejrzysty i prosty w obsłudze program (do dużego) Poinformuje i wpłacę dotację z wygranej. Dziękuję.

Stanisław"


"Witam
     Jak powiedziałem - wysyłam potwierdzenie mojego pierwszego szczęścia! Siódemki odstawały noi rzuciłem 6 kuponów. Jeden wszedł!.. 13 lipca ('09) Najśmieszniejsze że weszło dokładnie 5 liczb pod rząd od 37 do 77. To pewnie szczęście początkującego. Zobaczymy Raz jeszcze gratulacje.

Zenit"


"Witam Państwa
     Program sprawuje się bez zastrzeń. Używam go jako 'wspomagacz'. Najfajniejsze funkcje to chyba te nowe cykle i moje zakłady.. noi generator z info na temat przeszłych wysypów kombinacji. Multi Multi dopiero weszło i dobrze bo losowania 2x dziennie i szybciej się wszystko dzieje. Poczekam jeszcze kilka losowań i stawiam. Na razie na sucho: 3/5 i 4/5 Chyba niezle:)

Pozdrawiam. Rafał"


"Witam
     Informuję o wygranej 19 maja. Ósemki weszły aż miło. Było dokładnie jak w opisie. Wciąż na fali i w końcu piątka!

Miłego dnia i dzięki Paweł T."
P.S. Jestem zainteresowany nową wersją programu. Proszę o info gdy się pojawi.


"Witam ponownie
     Dzięki za program (DL). Mimo wcześniejszych obaw jestem zadowolony z jego skuteczności. Gram dopiero trzeci tydzien a już w kwietniu udało sie trafic dwie trójki i jedną czwórkę. Ogólnie dobry tool za dobrą cenę.

Łącze pozdrowienia - Bartłomiej"


"Witamy
     Tłuczemy w multi od 2 tygodni wraz ze znajomym z pomoca tego waszego narządka. W niedziele 29 marca był nasz dzień. Grupa szóstek weszła wysypem! Tak to wyglądało (poprzedniego dnia ani jednej). Dziękujemy za konkrety - naprawdę sposób bez ściemy!

Tomek"


"Witam ponownie
     Wczoraj (sam nie wiem jak to sie stało) udało mi się wytypować czwórkę w Expressie :) Zestaw trzeci był do tyłu i mimowolnie zacząłem stawiać. Cztery kupony wystarczyły. I wygrana! (10.03.2009). Czuje, że to początek dobrej passy. Później prześle dodatkowe uwagi. Raz jeszcze gratuluje rozgryzienia lotka.

K."


"Witam raz jeszcze
     Jak pisałem wcześniej - cierpliwość się opłaciła. W odp. na prośbę wysyłam dowód wygranej - drugi z moich zakładów. Wygrana 5/5 (09-02-2009). Zobaczymy jak długo jeszcze szczęście będzie jeszcze ze mną.

Maciej"


"Witam !!
     No wreszcie coś konkretnego. Miałem już kupione dwa systemy. Opisu dużo, jak to mówią 'baju baju' ale co z tego.. U Was jest konkretnie i to się liczy. Ogólnie tak trzymać!


Wawrzek z Zakopanego"


"Dzień dobry
     Dostałem program (DL). Sam pomysł na grę na pewno nie nowy ale wykorzystanie go, takie obłożenie statystykami i kolorowymi wykresami - rewelka. Czekam teraz tylko na 'gorące' i 'zimne' parki i trójki. To tyle - dodam jeszcze na koniec, że praktycznie bez pomocy wiem do czego jest dany guzik i funkcja.

Wojtek z Krakowa"


"Witam
     Głupio mi to trochę pisać ale skuteczność tego ML przeszła moje oczekiwania. Dwukrotnie czekałem na tą grupę i ostatecznie udało się. Zwiększyłem ilość kuponów do sześciu i tak 3 dni pod rząd. W końcu (akurat po dniu bez żadnej liczby) padła piątka trójek (10 stycznia 2009). To dopiero nadrabianie! Wysyłam dotację i jestem ogromnie wdzięczny. To moja subiektywna opinia ale sądze, że takie narzędzia powinny kosztować znacznie więcej.

Pozdr. Zbigniew K."


"Witam Panstwa!
     Nic konkretnego na razie nie wygrałam ale dziwnym trafem weszły mi w dużym wie trójeczki raz za razem. Może coś w tym jest bo wcześniej to nie do pomyślenia było. Szczególne wrażenie robi generator zakładów.

Miłego dnia. Magdalena W."


"To znowu ja
     Zapomniałem napisać że doszło. Cała transakcja ok. Nie mam zastrzeżeń. Program bardzo przejrzysty. Poinformuje o pierwszej fizycznej wygranej. Na razie gram tylko na kartce. Zdecydowanie najbardziej leży mi ekspresik. Był już pierwszy 'wirtualny' sukces drugiej grupy (02.12 z pewniakiem 4/5). Chyba nieźle.

Życzę dalszych sukcesów -> Paweł - Kielce"


"Witam
     Przyznaje: miałem już trochę programów do lotka - ten zdecydowanie się wyróżnia. Nie zawiera mnóstwa statystyk i funkcji - ale w sumie tylko te kilka potrzebnych, które w dodatku łączą się ze sobą w logiczną całość! Program (z pomocą autogeneratora) pomógł mi już wytypować liczby z zestawu trzeciego - trafiłem czwórkę w DL kilka dni temu - 07.10.2008. Gratulacje i pozdrowienia

Ryszard"


"Witam
     Cały pakiet doszedł pocztą bez kłopotów. Programy mnie satysfakcjonują. Rozgryzam wciąż dużego a w ML 4 losowania do tyłu (1 sierpnia) o mały włos miałbym piątkę. Piszę o mały włos bo postawiłem tylko jeden kupon. Weszły bardzo ładnie. Teraz pluje sobie w brodę.. ale czekam na następną okazję.

Z pozdrowieniami - Włodek, Morawica"


"Witam Pana
     To mail by poinformowac o pierwszym sukcesie: DL przyczynił się do wygrania czwórki. Tak przynajmniej mi sie wydaje. Podpowiedział grupę i potem już moja inicjatywa z tymi Sąsiadami. Może wpadnie jeszcze piątka, jak się uda. Dziękuje i pozdrawiam


Henryk W."


"Witam
     Rzeczywiście się nie zawiodłem. Udało mi się 'wyczaić' ostatnie dziewiątki w multi - 17 czerwca br. Niezły wysyp. Mam jeszcze pytanie co do analizy parek ale się jeszcze nie wyklarowało do końca. Dam znać.

R."


"Witam raz jeszcze
     Przesyłka doszła szybko i wszystko działa jak należy. Patrze na grupy w expressie i czuje że coś się szykuje. Udanego wieczoru i raz jeszcze dzięki.


Piotr"


"Witam
     W załaczniku znajdzie Pan obrazek z wygrana. Za drugim bo za drugim razem ale dziewiatki w końcu padły. Mam nadzieje, że tak bedzie szło dalej. Pozdrowienia.

Piotr M."


"Witam
     Chyba trafiłem na dobry czas. Kilkanaście losowań i pierwsza bitwa z totkiem wygrana. Jedynki nie wypadały wcale przez 2 dni - no i musiały nadrobić jak pisałeś. Dziś (30.03.2008) - 5/5 i kaska wpadła. Teraz będę leciał wyższa stawkę czuje :) Trzym się i do usłyszenia:)


Sebek"


"Witam !!
     No wreszcie coś konkretnego. Miałem już kupione dwa systemy. Opisu dużo, jak to mówią 'baju baju' i co z tego.. U Pana jest konkretnie i to się liczy. Ogólnie tak trzymać!


Wawrzek z Zakopanego"


"Proszę Panstwa
     Sądze, że to przez pomoc Pana programu wygrałam w DL. Była to tylko trójka ale nawet z tym jest krucho zwykle. Wciąż się uczę - to był obiecujący poczatek. Miłego.. W razie pytań odezwę się.


Irmina"


"Witam !!
     Program do ML kupiłem 2mc temu. Szło różnie i gre odpusciłem. Co jakis czas wpatrywałem sie jednak w słupki wykresowe. Od ok 3tyg dziewiatki stały tak zle, że zaczałem stawiac. W pewnym momencie w Sumie Liczb odstawały tak że miały tylko 11, a nastepne trójki 19. No i 28 stycznia weszło mi 3/5 a dwa dni pózniej nadrobiły wchodzac 5 na 5. Chyba każdy by to zobaczył. Moja karta sie odwrocila dzięki Panu. Po odbiorze wygranej wykonuje do Pana przelew! Dziekuje bardzo!


Krystian W."


"Witam Pana
     Otrzymałem cały zestaw programów. Z tego co widzę - to już wiem jak grałem kiedyś, a jak mogę grać obecnie. Wydaje się, że mam kontolę nad tym co obstawiam - o to mi chodziło. Skupiam sie na ekspresie i multi. W dużym czekam na korzystne sytuacje - moze w kumulacji akurat sie złozy. Mam już pozytywne wyniki (4/5 w ml), a przecież program mam tak krótko. Pozdrowienia z Łęcznej.


Adam A."


"Witam
     Kolejny raz piszę maila (mam nadzieję, że już nie męczę Pana nimi). Ale tym razem chciałem poinformować o wygranej w DL. Wydaje się, że zastosowałem się do Pana wskazówek. Po tygodniu 'ślęczenia' padła piątka w dużym - dnia 29.11. Patrzyłem na statystyki na stronie lotto i byłem jednym z kilkudziesięciu osób z taką wygraną. To moje pierwsze większe pieniądze i proszę mi wierzyć - nie zapomnę o Panu.
Pozdrawiam i do następnego maila.
Zbigniew"


"Witam
     Dzięki za Lotto EL. Gram bo ceny kuponów nie zdrożały a Pana sugestie sprawdzają się. Długo samodzielnie liczyłem testując tą metodę. Powiem, że niepotrzebnie. Widzę i przewiduje sytuację a co najważniejsze - w końcu gram świadomie. Czuję również, że duża wygrana to kwestia czasu.
Życzę dalszych pomysłow i pozdrawiam.

Krzysztof ze śląska"


"Szanowny Panie
     Chciałbym pogratulować programów Pańskiego autorstwa. Nieczęsto spotyka się tak rzetelne podejście do tematu wypowania liczb. Pana strona jest przewodnikiem, z którego korzystałem przy grze w Multilotka. Teraz po zakupie DL także nie żałuje. Pozdrowienia.

Zygmunt"


"Witam
     Udało mi się wytypować czwórkę w DL Pana sposobem. Wcześniej rzadko wchodziły tylko trójki. Przekonałem się do tego sposobu - a sam program jest bardzo prosty. Jest teraz korzystna sytuacja - liczę na kolejną wygraną!
Miłego dnia.

Rafał"


"Proszę Państwa
     Program to czysta 'Perełka'. I za jaką cenę. Dotacja pewnie już do Pana wpłyneła. Po prostu wiedziałem. że ostatnie czwórki z 20 (października) wejdą. I weszły.
Pozdrawiam serdecznie.

Marcin"


"Witam
     Co do Multilotka to jeszcze nie wiem - ale ten nowy program do Dużego w pełni spełnia moje oczekiwania. Gram za poradą niecały tydzień 'na sucho' - a już przydażyła się trójka. Wcześniej mysłałem że mam zwyczajnie pecha. Zapowiada się niezła potyczka z kuponami.

Miłego wieczoru - Wawrzek"


"Witam
     Chciałbym wyrazić opinię na temat produktu, który mi Pan wysłał: Program ma naprawdę duże mozliwości. Aż dziw bierze, że taki tani. Moduł zestawów własnych w wersji 1.7 daje mi pełną swobodę gry. Wybieram zestawy oraz liczby w nich jakie tylko chce. Gram na 3 skreślenia - po kilku tygodniach wyszedłem poważnie 'na swoje'.

Mirek"


"Witam.
     Muszę stwierdzić, że rewelacyjnie zachowały się ósemki. Zaczaiłem sie na nie, bo wypadały non stop i w końcu weszły wysypem - i to aż siedem (09-07-2007). Nie musialem nawet za dużo kombinowac z liczbami. 3maj się...i dzięki raz jeszcze.

Stefan"


"Witam ponownie.
     Program się sprawdza - czekam na swój dzień kombinując z własnymi zestawami. W czerwcu weszło już kilka czwórek. To zmiana w porównaniu z mym poprzednim graniem o 180st. Odezwe się jeszcze.

Robert, Warszawa."


"Dobry wieczór.
     Do tej pory nie miałem szczęścia i zniechęciłem się do Multilotka. Nie wiem czy to sie zmieniło, czy to sprawił program ale po analizie wydawało mi sie ze wpadną czwórki i wpadły!. Jest przed 23 i właśnie potwierdziłem wygraną! (17 V 2007) Życzę wszystkiego co najlepsze. Dziękuje i pozdrawiam.

Ryszard z Koszalina."


"Witam Pana
     Napisałem tę wiadomość celem podziękowania oraz poinformowania o udanym typowaniu własnej kombinacji zer i dwójek, która wystąpiła kilka dni temu (18.04.2007). Pana sposób gry jest przejrzysty, a program mimo, iż niewielki robi wrażenie.
Uszanowanie z mojej strony.

Wiesław W."


"Dzien dobry
     Wciaz nie moge uwierzyc ale się udało. Przesylam swoj kupon w formie obrazka - system bardzo skuteczny. Zabieram sie dalej do gry. Gratuluje zdolnosci programistycznych.

Krzysztof z Sanoka"

"Witam
     Dość szybko udało mi się zaprzyjaźnić z programem. Na pierwszy rzut oka widać co do czego służy. Gram razem z siostrą i muszę przyznać, że albo ona ma szczęście albo ja nie umiem tak dobrze grać. Graliśmy dwójkami i jej się udało, tzn wczoraj. (21.03.2007) - dziękuję jeszcze raz. Teraz gram już sam bo wiadomo - nie podzieli się ze mną:(.

Darek z Gdyni."

"Witam
     Szczerze powiem - że jestem pod wrażeniem. Program wydawał się profesjonalny i taki jest w istocie. Za taki program w pudełkowej wersji musiałbym zapłacić o niebo więcej. Liczę na naszą współpracę - mam, jak sądzę pare niezłych pomysłów.

Zygmunt, Pomorskie"


"Witam Pana
     Dwójki weszły tak jak pokazał to program. Zaskoczenie i wygrana. Sle kupon i naprawdę dziekuje. Poprawiła się moja dosc nieciekawa sytuacja finansowa.

Marcin O."

"Witam ponownie
     Wkrótce podeśle kupon spełniając prośbę bo pałdy moje wytypowane liczby. Niewiarygodne, że dosłownie kilka dni jak mogłem stworzyć swoje liczby kombinacja dobrze stojących zer i piątek dała mi wygraną. Data to: 26 luty. Życzę równie wielkiego szczęścia w swojej grze.

Wiktor, Kraków"

"Witam
     Posiadam Pana program od kilku wersji i najmocniej dziękuję za najnowszą - wprowadził Pan istotne ulepszenia. Przede wszystkim zestaw własnych liczb. Tego brakowało mi w programach do gry w Multilotka - 'wolności'. To zdecydowanie wprowadza Pana program do pierwszej ligi programów tego typu:) Tak dalej - pozdrawiam

Mirek"

"Dzień dobry
     Piszę aby się pochwalić. Już miałem się poddać bo jak słusznie zauważyłeś - liczby potrafią być złośliwe - ale nie tym razem. Postawiłem na jedynki(wczoraj - czyli 07.02.2007) - bądź co bądź dawno nie miały 'swojego dnia' - jeden kupon - pusto, drugi 3/5 a trzeci - az 5/5.! Liczę że to nie był przypadek Czekam na nowa wersję. Dziekuję i miłego dnia

Grzegorz - Końskie"

"Witam
     Program się uruchomił bez problemów. Jestem bardzo zadowolona i nie żałuje zakupu.

Monika Z."


"Witam
Chciałem tylko podziękować i potwierdzić,że dostałem program wraz z instrukcją.Pragnę także kilka słów dołączyć od siebie. Otóż jestem conajmniej zdziwiony tak niską ceną,jak i również profesjonalizmem z jakim Pan podszedł do tego programu.Wiele osób,by pewnie nie wiedziało,ile tak naprawdę żądać pieniędzy za taki program. Przejrzystość,jaką cechuje się ten program i prostota,która nie wymaga nawet większej znajomości obsługi komputera wręcz mnie zdumiewa - od wielu lat zajmuję się multi lotkiem,także wiem dużo na ten temat.

Pozdrawiam serdecznie.
Piotrek z Chorzowa. "

"Dzień dobry Panu
     Czekałam kilka losowań i liczyłam.. i się doczekałam! Weszły trójeczki (19.01.2007) Cieszę sie niezmiernie.

Pozdrawiam Graczu :) Elżbieta"

"Witam serdecznie
     Pański program rzeczywiście działa, zwróciły mi się pieniądze za niego i za kupony które wysyłałem zanim kupiłem od Pana ten program. Oczywiście nie są te wygrane duże na razie, ale przynajmniej nie tracę pieniędzy na obstawianie na "ślepo !!".

Pozdrawiam
Witold"

"Hej
     Wszystko działa jak należy. Tak jak opisałeś - naprawdę kawał dobrej roboty. Czekam na swój pierwszy wysyp. Udało mi się z pewniakiem już.

Trzymaj się!. Radek"

"Dobry wieczór
     Przyznam ze wcześniej mimo prób ciężko było mi przewidywać układy liczb i wychodzic na multilotku do przodu. Przyznaje także, że nie wierzyłem w skutecznośc, ale zaryzykowalem i kupiłem program. Testowałem i udało sie przewidzieć wysyp szóstek od razu po sylwestrze.
   Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w nowym roku.

Jan M."


"Witam
     Chciałbym podzielić się z Panem informacją o wygranej. Po 13 dniach bez 'wysokich wypadnięć' zacząłem stawiać w kolekturze, gdyż prawdopodobieństwo częstszych 'wypadnięć' było wysokie. Bardzo 'do góry' pięły sie szóstki - udało mi się je wytypować dnia 10.12.06. Potwierdzam skuteczność Pana oferty oraz dziękuje.

Pozdrawiam Stanisław"


"Cześć
     Dzięki za szybką wysyłkę programu. Jest rzeczywiście prosty w obsłudze. Gratuluje pomysłu. Bardzo żaluję bo polowałam na siódemki, wpadła mi nawet czwórka a wysyp wtedy gdy przez cały dzień nie mialam czasu postawić. Ale nic to - gram dalej i jestem zainteresowana nowymi wersjami.

Pozdrawiam
Jolka ze Szczawnicy"


"Witam
     Wszystko się udało! Wyczekałem i jedynki w końcu wypadły (15-11-2006) Wczesniej były dwie czwórki aż nagle wygrałem więcej niż oczekiwałem. Jak tylko odbiorę wygraną czeka Pana dotacja! Bardzo się cieszę. Jeszcze się odezwę!

Ryszard"

"Witaj Graczu
     Testuje program i stwierdzam że wszystko wykonuje się błyskawicznie. Jednak najbardziej do mnie przemawiają wykresy. Prosiłeś żebym napisał coś o sukcesach, więc pisze - weszły czwórki - 23 października. Cóż dodać - dobrze zainwestowane pieniądze.
Łącze pozdrowienia.
Marcin - Szczawnica

"Witaj
     Dziękuję za szybką wysyłkę i podpowiedz na temat siódemek Rzeczywiście cos sie z nimi dzialo (co dzien wypadały tylko po jednej) Zaryzykowalem i wpadly (30.09.2006)- 5 na 5..

Miłego dnia
Stefan z Siemianowic"


"Dobry wieczór
     Musze przyznac po otrzymaniu najnowszej wersji ze mialem wiele programów (kupiłem), ale chyba tylko Pana jest tak przewidywalny.. dzieki niemu dalej gram w lotka.. no i ta darmowa aktualizacja!

Łącze pozdrowienia
Łukasz"

"Witam ponownie!
     Super pomoc to Lotto. Trójki ostatnie było widać jak na dłoni (3.08). Szybki zakładzik i krótka piłka.. ponad 3 stówki w kieszeni:)

Dzięki i trzymaj się !!
Adam"

"Witam Pana
     Chciałbym serdecznie podziękować za program Okazał się pomocny Mimo że jestem już na emeryturze w lotka gram od bardzo dawna Pana sposobem wytypowałem kilka dni temu jedynki - 7 lipca 2006. W podziekowaniu wyslalbym kupon ale teraz nie jestem w stanie tego zrobic bez pomocy. Jeszcze raz dziekuje

Milego dnia. Jan z Ciechocinka"


"Witam
     Pański programik okazał sie nieoceniony Kiedyś kombinowałem podobnie z liczbami ale dużo liczenia. Myliłem sie i nie bardzo wygrywałem. Przestałem grać. Siostra kupiła mi go żebym się odbił. Udało się. Na początku maja weszły mi trójki.

Przesyłam pozdrowienia. Zbigniew"


"Szanowny Panie
     Bardzo spodobał mi się ten program. Po otrzymaniu, od razu było widać, że to rzetelne narzędzie. Szybko 'dosiadl' sie do niego moj syn i wygrał - ósemki

Zamieszczam kupon i życzę powodzenia w rozwijaniu programu

Dziekuję bardzo Henryk"


     "Mój znajomy polecił mi ten program opisał go z jak najlepszej strony. Postanowiłam i ja go zakupić (przecież to nie takie duże pieniądze). Nie miałam żadnych problemów z uruchomieniem i zrozumieniem istoty działania
Przeprowadzam w domu analizy i nawet się udaje odpowiednio obstawić

Jestem zadowolona. Polecam

Marta, Poznań"


"Witaj!
     Po graniu na sucho i pozniej dwoch tygodniach analiz przy pomocy Loto udało mi się wytypować piątkę dziewiątek. Wygrałem 350zl!!!! Jak prosiles przesylam zescanowany kupon :)

Jeśli ukaże się następna wersja programu jestem zainteresowany jej zakupem.

Pozdrawiam Paweł"



     "Podoba mi się sposób napisania programu - wszystko przejrzyste i dokładnie wyjaśnione. Mogę powiedzieć że spełnia moje oczekiwania Pozostaje jedynie liczyć na zyski!

Krzysztof"

     "Mimo że pełno w necie stronek o lotto, ta przypadła mi do gustu. Nie żałuje zakupu -> Mam kontrolę nad losowania i wiem kiedy stawiać

Marek"

     "Cześć
Cena to podstawa, odkąd interesuję się grą w lotto, zacząłem kupować programy. Nie chcę wyrzucać pieniędzy w błoto. Chodzi o to, że twój program jest tani i dobry, juz postawiłem na 6 i ciesze sie bo miałem wygraną

Dawidos"


     "Zwykle grywałem systemem 12 liczb, ale bez rezultatów. Posłuzyłem sie Twoim systemem i to chyba jednak działa.
Wytypowałem piątki i przyznam szczerze, że pierwszy raz w życiu wygrałem 80zł To jest coś
Gram dalej! Liczę na 5/5

Sławek"


     "Czesc
Warto bylo zainwestowac, bo to żadne pieniądze a wyjalem ponad 330 - piec z pieciu!

Pozdro i czekam na nowe wersje!
Wojtek, Gdynia"


     "Dziekuję za program. Wybierając go jako pomoc do gry, kierowałem się matematyczną dokładnością i rzetelnością, gdyż sie tym interesuje.
Udalo mi sie wytypowac 6/7. Sprawdził sie.

Pozdrawiam.

Michał"

     "Witam
Tylko jedno zdanie: dobra robota Nic dodac, nic ujac, Analiza i wyniki lotka w jednym miejscu.

3maj sie i wygrywaj Mnie sie udalo

Gracjan"


  << Strona Główna